Schilderfeestjes Graffiti Workshops

Creatieve Schilder Feestjes Graffiti Workshops: schilderfeestjes voor kinderen vanaf 5 jaar,  graffiti workshops vanaf 8 jaar in het sfeervolle en spannende Fort Orthen. Aantal kinderen per feestje/workshop minimaal 6.


Keuze uit:

Graffiti workshop
Spuit lekker creatief met hippe kleuren op canvas

graffiti workshop

Na binnenkomst krijgen de kinderen een korte rondleiding door het Fort. In het atelier zelf wordt  e.a. uitgelegd over graffiti.
Aan de slag. Eerst spuit je een achtergrond met spuitbussen (op waterverf basis). Daarna kun je er met gave sjablonen prints op spuiten. Even drogen en dan kun je er met de aanwezige graffiti letters de eigen naam op zetten. Daarna maak je het helemaal echt met vette lijnen.

Dagen:  Vrijdagmiddag,   Zaterdagmiddag en   Zondagmiddag                  Tijden in overleg

Prijs: werk op canvas (40 x 50 cm)
6 of 7 €40,00 per deelnemer
8 of 9 €35,00 per deelnemer
10 of meer €30,00 per deelnemer

Duur graffiti workshop: 2,5 uur
Inclusief limonade,  chips en verrassing voor de jarige 

Schilder feestje
In zo’n fort maak je je eigen verf met een eitje.

In het atelier liggen verse eieren klaar. Die kluts je, samen met je buur, in een apart bakje. Dan kiezen jullie, elk apart, een superfijne kleurstof (pigment) en meng je met het ei. Nog wat bloem erbij voor de juiste dikte.

Met deze zelfgemaakte eiverf gaan jullie schilderen op een canvas dat klaarstaat op een schilder ezel.
Hoe dat verder gaat is een verrassing.

Dagen:  Vrijdagmiddag,   Zaterdagmiddag en   Zondagmiddag                  Tijden in overleg

Prijs: € 30,00

Duur schilder feestje: 1,5 uur
Inclusief limonade,  chips en verrassing voor de jarige

11 gedachten over “Schilderfeestjes Graffiti Workshops

 1. Vandaag het graffiti kinderfeestje van ons 9 jarige zoontje gevierd in fort Orthen. Wat onwijs gaaf was dat! Misschien wel het allerleukste kinderfeestje wat ik ook gehad heb, aldus mijn zoontje. Ook de rest van het gezelschap was heel enthousiast.  Creatief bezig in een indrukwekkende omgeving. Echt een aanrader! Bedankt Carla voor de goede zorgen en fijne begeleiding.
  Hartelijke groet, Karlijn ook namens het feestvarken Lenn 

 2. Wij hebben een super leuk graffiti kinderfeestje gehad. Leuke locatie en goede begeleiding van Carla.
  De kinderen hebben genoten en gingen met een pracht exemplaar naar huis. 
  Nogmaals bedankt 

 3. We hebben een heel leuk graffiti feest gehad! De jongens hebben genoten. In de pauze even de energie eruit en lekker rennen buiten om het ford. Aan het einde van de middag ging iedereen trots op zijn ‘piece’ naar huis. 
  Dankjewel Carla voor je enthousiasme en je goede zorgen!

 4. Wat hebben we een leuk kinderfeestje gehad verzorgd door Carla. We waren met 10 meiden van 10 jaar en ze hebben allemaal een prachtig kunstwerk gemaakt. Duidelijke uitleg in een aantal stappen. Ze hebben genoten, zeker een aanrader!

 5. Wij hebben een geweldig kinderfeestje voor onze dochter en haar vriendinnetjes beleefd. De meiden konden heel veel zelf doen en het werd prima uitgelegd. Eindresultaat, een prachtige graffiti ‘piece’ is trots meegenomen.
  Atelier zit in spannend fort.
  Dank je wel Carla

 6. Op zaterdag 17 oktober heeft mijn zoon en zijn vrienden een kei leuk kinderfeestje (graffiti) gehad ondanks de corona. De begeleiding door Carla was super!!
  Nogmaals bedankt Carla.

 7. Wat hebben de meiden genoten! Onder de indruk van het fort, de verhalen en een fantastische ervaring rijker mbt graffiti spuiten. Zeer goed verzorgd, leuke verhalen. Nogmaals bedankt Carla. Echt een aanrader!!

 8. Het schilderskinderfeestje van Mae was 1 groot succes! De kids hebben echte kunst gemaakt en konden helemaal los gaan in en buiten het fort.

 9. Wat een super leuk graffiti feestje! Alle kinderen hebben enorm genoten. En wat zijn ze trots op hun ‘piece’! Dank je wel Carla!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.