Creatieve kinderfeestjes: schilderfeestjes voor kinderen vanaf 5 jaar,  graffiti workshops vanaf 8 jaar in het sfeervolle en spannende Fort Orthen. Aantal kinderen per feestje/workshop minimaal 8.
Keuze uit:

 

Graffiti workshop
Spuit lekker creatief met hippe kleuren op canvas

Na binnenkomst krijgen de kinderen een korte rondleiding door het Fort. In het atelier zelf wordt  e.a. uitgelegd over graffiti.
Aan de slag. Eerst spuit je een achtergrond met spuitbussen (op waterverf basis). Daarna kun je er met gave sjablonen prints op spuiten. Even drogen en dan kun je er met de aanwezige graffiti letters de eigen naam op zetten. Daarna maak je het helemaal echt met vette lijnen.

Tijden: zaterdag/zondag 13.00-15.00 uur.   15.30-17.30 uur.    Andere dagen in overleg

Prijs: werk op canvas (40 x 50 cm)  € 21,50
Inclusief limonade,  chips en verrassing voor de jarige 

 

Schilder feestje
In zo’n fort maak je je eigen verf met een eitje.

In het atelier liggen verse eieren klaar. Die kluts je, samen met je buur, in een apart bakje. Dan kiezen jullie, elk apart, een superfijne kleurstof (pigment) en meng je met het ei. Nog wat bloem erbij voor de juiste dikte.

Met deze zelfgemaakte eiverf gaan jullie schilderen op een canvas dat klaarstaat op een schilder ezel.
Hoe dat verder gaat is een verrassing.

Tijden: zaterdag/zondag     13.00-14.30 uur      15.00-16.30 uur
andere dagen in overleg

Prijs: € 17,50
Inclusief limonade,  chips en verrassing voor de jarige

8 Comments

 1. Daniëlle

  Wat hebben we een leuk kinderfeestje gehad verzorgd door Carla. We waren met 10 meiden van 10 jaar en ze hebben allemaal een prachtig kunstwerk gemaakt. Duidelijke uitleg in een aantal stappen. Ze hebben genoten, zeker een aanrader!

 2. Maarten van de Rijt

  Wij hebben een geweldig kinderfeestje voor onze dochter en haar vriendinnetjes beleefd. De meiden konden heel veel zelf doen en het werd prima uitgelegd. Eindresultaat, een prachtige graffiti ‘piece’ is trots meegenomen.
  Atelier zit in spannend fort.
  Dank je wel Carla

 3. Kim

  Wat hebben de meiden genoten! Onder de indruk van het fort, de verhalen en een fantastische ervaring rijker mbt graffiti spuiten. Zeer goed verzorgd, leuke verhalen. Nogmaals bedankt Carla. Echt een aanrader!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.